NajaveNaslovna

Od 18. decembra film Star Wars: Uspon Skajvokera pretpremijerno u CineStaru, a od 18 sati STAR WARS MEET UP u baru bioskopa

Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu Star Wars: Uspon Skajvokera.

Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.

Najveći fanovi znaju da se ovaj Star Wars spektakl obavezno gleda na velikom platnu i u najboljim formatima poput eXtreme ili 4DX-a.

CineStar eXtreme dvorane garantuju najkvalitetniji doživljaj filma, uz najjači zvuk, najveće platno, najoštriju sliku i laserske projekcije.

Ukoliko želite osećaj da ste deo samog filma, onda je 4DX format idealan izbor za vas. Zahvaljujući specijalno prilagođenoj tehnologiji u 4DX sali uz pokretna sedišta, miris, vetar, vodu, maglu, mehuriće i posebne svetlosne efekte imaćete osećaj kao da se nalazite u filmskom okruženju koje zaokuplja sva vaša čula.

 

 

Osim najkvalitetnije tehnologije 18.12. u svim CineStar bioskopima organizovaćemo STAR WARS MEET UP od 18 časova, u okviru koga svim posetiocima koji kupe kartu za pretpremijernu projekciju u 19 časova poklanjamo poster, a kostimirane fanove očekuje i poklon iznenađenja.

Ulaznice za pretpremijernu projekciju prodaju se brzinom munje, zato požurite i na vreme kupite svoje: bit.ly/StarWarsMeetUp